Foto Arenda Oomen

Op uw beeldscherm prijkt nu het Kwartaalbericht van de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS) in een nieuw jasje, namelijk als digitaal magazine. Als bestuursvoorzitter van de ANVS ben ik er trots op het eerste exemplaar van dit fraaie e-zine te mogen inleiden.

Jan van den Heuvel

Via de artikelen, interviews, filmpjes en foto’s in het Kwartaalbericht wil de ANVS u informeren over haar werkzaamheden en taken. De nieuwe vormgeving maakt het werk van de ANVS nog beter toegankelijk en zichtbaar. De verschillende artikelen kunnen ook eenvoudig via social media gedeeld worden.

Samenwerking

Een terugkerend thema in deze editie is de samenwerking van de ANVS met externe partners. Samenwerken is voor de ANVS als kennisintensieve organisatie zeer belangrijk. Daarom werken we nauw samen met internationale organisaties, autoriteiten in buurlanden en nationaal belanghebbenden. We hebben kennis in huis waar andere organisaties van kunnen profiteren en we halen kennis op waar we zelf niet over beschikken. In dit magazine leest u onder andere artikelen over de samenwerking met collega-autoriteiten in Duitsland en België, over de samenwerking met de politie bij de opsporing van radioactief schroot en over de internationale conferenties waar de ANVS de afgelopen periode aan deelnam. Ook kunt u een infographic vinden over de samenwerking van de ANVS met nationale overheidsorganisaties.

Ik wens u veel leesplezier met dit vernieuwde Kwartaalbericht.  

Jan van den Heuvel
Bestuursvoorzitter ANVS

Bladeren

Met de pijltjes links en rechts in beeld gaat u eenvoudig naar de vorige of volgende pagina. Klik op de drie streepjes linksboven voor de inhoudsopgave.